english hrvatski
  • Pokrivanje regije
  • After sales usluge
  • Poznavanje regije i njezinih kultura.
LUKA RIJEKA KONZALTING

Riječka luka je najveća luka na Jadranu i najvažnija luka u Republici Hrvatskoj, a riječki prometni pravci su najprometniji u cijeloj državi. To je tradicionalna luka koja povezuje središnje i središnje-istočno europsko kopno sa prekomorskim tržištem. Opširnije>>

Organizacija poslovanja s Kinom
• organizacije nabave: portfolio proizvoda, nadzor kvalitete, ujednačenost kvalitete proizvoda, povoljne cijene;
• poboljšanje postojećeg poslovanja s Kinom ili organizacija od početka.

Projekti cjelokupnih rješenja za lanac snabdijevanja
• integrirana rješenja;
• projekti organizacije skladišta, nabave distribucije ili cjelokupno rješenje lanca snabdijevanja.

Logistika u novim tržišnim uvjetima

S ciljem približavanja novih trendova tvrtkama na hrvatskom tržištu i na tržištu regije o temi su govorili najpozvaniji autoriteti iz struke.
Ian Brown, svjetski je stručnjak na polju unapređivanja logističkih usluga i distributivnih lanaca. Prošle je godine g. Brown osvojio nagradu "Supply Chain Excellence" za tvrtku CPG Logistic za projekt redizajna lanca distribucije. Upravo je nagrađeni projekt g. Brown predstavio sudionicima konferencije.
Pomoćnik ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske g. Petar Turčinović izložio je temu pod nazivom "Hrvatska kao distributivni centar za srednju i istočnu Europu".
G. Marc Luyckx, dekan CBA poslovne škole, višegodišinji savjetnik dvaju predsjednika Europske komisije, predstavio je strategiju distribucije Europske unije.
Razvoj i usmjeravanje menadžmenta logistike usko je povezan s razvojem tehnologije i IT sustava. G. Igor Šangulin iz tvrtke G2R – Gate to reform, precizirao je tu povezanost temom "Kolaborativni poslovni procesi kao platforma upravljanja lancem distribucije".
100 velikih „supply chain“ partnera

100 velikih „supply chain“ partnera je izvještaj na svjetskoj razini. Rezultat je šestomjesečnog glasovanja čitatelja, tijekom kojeg su izdvojeni prodavači i pružatelji usluga čija su tehnološka, logistička, transportna i konzultantska rješenja imala značajan utjecaj na efikasnost njihovih kompanija, brigu o korisnicima i općenito na funkcioniranje lanca snabdijevanja. Opširnije>>
Copyright © LOGSYS - LOGISTICS SYSTEMS Inc. All right reserved