english hrvatski
O NAMA
Logsys - Logistički sistemi d.o.o. je distribucijska i logistička podrška kompanijama koje ulaze na tržište Srednje i Istočne Europe na području bijele tehnike i potrošačke elektronike.

Djelokrug usluga Logsysa podijeljen je na područje upravljanja lancem snabdijevanja, usluge skladištenja, call centar, post-prodajne usluge i druge logističke usluge. Naše usluge pomažu našim klijentima unaprijediti distributivnu mrežu i osiguravaju isplativo upravljanje lancem snabdijevanja.

Logistički sistemi d.o.o. je poduzeće koje djeluje na dva različita polja:

I. Centar za skladištenje i distribuciju s logističkom podrškom za tržište Srednje i Istočne Europe što uključuje:

a. prihvat i distribuciju robe
o uvoz i špediciju
o skladištenje
o distribuciju
o oplemenjivanje robe
b. post-prodajne usluge:
o call centar
o organizaciju servisa

II. Poslovno savjetovanje u lancu snabdijevanja (supply chain)

Važna prednost Logsysa je poznavanje tržišta i kultura regije. Ta prednost garantira najbrži i najpovoljniji ulazak proizvoda naših klijenata na regionalna tržišta.
Orijentiranost na klijente dodatno je podržana kompetencijom Logsysa u novim tehnologijama i procesima. Naglasak na informatičku podršku omogućit će dobru interakciju između proizvođača i potrošača.

Logistika u novim tržišnim uvjetima

U suradnji s CBA poslovnom školom tvrtka Logsys organizirala je 29. lipnja u hotelu Regent Esplanade prvu konferenciju o logistici pod nazivom "Logistika u novim tržišnim uvjetima". Opširnije>>
100 velikih „supply chain“ partnera

100 velikih „supply chain“ partnera je izvještaj na svjetskoj razini. Rezultat je šestomjesečnog glasovanja čitatelja, tijekom kojeg su izdvojeni prodavači i pružatelji usluga čija su tehnološka, logistička, transportna i konzultantska rješenja imala značajan utjecaj na efikasnost njihovih kompanija, brigu o korisnicima i općenito na funkcioniranje lanca snabdijevanja. Opširnije>>
Copyright © LOGSYS - LOGISTICS SYSTEMS Inc. All right reserved