english hrvatski
O NAMA
Logsys - Logistički sistemi d.o.o. je distribucijska i logistička podrška kompanijama koje ulaze na tržište Srednje i Istočne Europe na području bijele tehnike i potrošačke elektronike.

Djelokrug usluga Logsysa podijeljen je na područje upravljanja lancem snabdijevanja, usluge skladištenja, call centar, post-prodajne usluge i druge logističke usluge. Naše usluge pomažu našim klijentima unaprijediti distributivnu mrežu i osiguravaju isplativo upravljanje lancem snabdijevanja.

Logistički sistemi d.o.o. je poduzeće koje djeluje na dva različita polja:

I. Centar za skladištenje i distribuciju s logističkom podrškom za tržište Srednje i Istočne Europe što uključuje:

a. prihvat i distribuciju robe
o uvoz i špediciju
o skladištenje
o distribuciju
o oplemenjivanje robe
b. post-prodajne usluge:
o call centar
o organizaciju servisa

II. Poslovno savjetovanje u lancu snabdijevanja (supply chain)

Važna prednost Logsysa je poznavanje tržišta i kultura regije. Ta prednost garantira najbrži i najpovoljniji ulazak proizvoda naših klijenata na regionalna tržišta.
Orijentiranost na klijente dodatno je podržana kompetencijom Logsysa u novim tehnologijama i procesima. Naglasak na informatičku podršku omogućit će dobru interakciju između proizvođača i potrošača.

Logistika u novim tržišnim uvjetima

S ciljem približavanja novih trendova tvrtkama na hrvatskom tržištu i na tržištu regije o temi su govorili najpozvaniji autoriteti iz struke.
Ian Brown, svjetski je stručnjak na polju unapređivanja logističkih usluga i distributivnih lanaca. Prošle je godine g. Brown osvojio nagradu "Supply Chain Excellence" za tvrtku CPG Logistic za projekt redizajna lanca distribucije. Upravo je nagrađeni projekt g. Brown predstavio sudionicima konferencije.
Pomoćnik ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske g. Petar Turčinović izložio je temu pod nazivom "Hrvatska kao distributivni centar za srednju i istočnu Europu".
G. Marc Luyckx, dekan CBA poslovne škole, višegodišinji savjetnik dvaju predsjednika Europske komisije, predstavio je strategiju distribucije Europske unije.
Razvoj i usmjeravanje menadžmenta logistike usko je povezan s razvojem tehnologije i IT sustava. G. Igor Šangulin iz tvrtke G2R – Gate to reform, precizirao je tu povezanost temom "Kolaborativni poslovni procesi kao platforma upravljanja lancem distribucije".
100 velikih „supply chain“ partnera

100 velikih „supply chain“ partnera je izvještaj na svjetskoj razini. Rezultat je šestomjesečnog glasovanja čitatelja, tijekom kojeg su izdvojeni prodavači i pružatelji usluga čija su tehnološka, logistička, transportna i konzultantska rješenja imala značajan utjecaj na efikasnost njihovih kompanija, brigu o korisnicima i općenito na funkcioniranje lanca snabdijevanja. Opširnije>>
Copyright © LOGSYS - LOGISTICS SYSTEMS Inc. All right reserved