english hrvatski
LOGSYS INTEGRIRANA RJEŠENJA
Skladištenje
Područje djelovanja Logsysa je skladištenje bijele tehnike i potrošačke elektronike u skladištu na području Slobodne zone Luke Rijeka, koje predstavlja glavno distributivno skladište za regiju Srednje i Istočne Europe.
Regionalno skladište omogućava proizvođačima kvalitetnu opskrbu ciljanog tržišta po najpovoljnijim cijenama direktnim dopremanjem robe s Dalekog istoka do Rijeke. Cilj je pokriti tržište koje uključuje zemlje Srednje i Istočne Europe.
Glavna snaga Logsysa je cijena manipulacije i skladištenja, cijena transporta i Slobodna zona Luke Rijeka.

Distribucija i transport
Logsys organizira brodski, željeznički i cestovni transport od Dalekog istoka do krajnje destinacije, te pomoću svojih partnera provodi distribuciju prema željama svojih klijenata. Pomoću kvalitetnih partnera moguća je velika fleksibilnost te je tako Logsys u mogućnosti izaći u susret svim potrebama svojih klijenata.

Uvoz, špedicija i distribucija
Za proizvode namijenjene zemljama Srednje i Istočne Europe Logsys je logistički partner koji osigurava sve potrebne usluge za uvoz, špediciju i distribuciju proizvoda na tržište. Te usluge osigurane su od strane zaposlenika poduzeća ili ovlaštenih partnera. Informatičkim sustavom Logsys osigurava kvalitetne informacije o zalihama, prodaji i distribuciji koje su klijentima dostupne preko Interneta.

Oplemenjivanje
U slučajevima kada je potrebno robu prilagođavati zahtjevima tržišta. Logsys za svoje klijente organizira potrebno oplemenjivanje robe – prilagodbu pojedinim tržištima ili tržišnim potrebama. Npr. lokalizacija proizvoda, stavljanje odgovarajućih deklaracija, uputa i garancija, priprema posebnih ponuda i paketa.

Post-prodajne usluge
Logsys za svoje partnere organizira servisnu mrežu koja korisnicima osigurava kvalitetnu uslugu a klijentima kompletnu povratnu informaciju.

Servisna mreža
Na današnjem konkurentnom tržištu adekvatna podrška korisnicima je ključna, pa su kvalitetan servis, podrška korisniku i povratne informacije o zadovoljstvu i primjedbama korisnika usluge koje su proizvođačima nužne.

Call centar
Logsys za svoje partnere organizira call centar koji je povezan sa servisnom mrežom i osigurava korisnicima kvalitetnu uslugu i kompletnu povratnu informaciju. Zajedno s informacijama skupljenima preko servisne mreže i ostalih post prodajnih aktivnosti pruža klijentima mogućnost adekvatne reakcije na zahtjeve tržišta.

Ostale konzultantske i organizacijske usluge
Logsys za svoje klijente radi projekte cjelovitih rješenja u lancu snabdjevanja i distribucije.
Također osigurava i ostale konzultantske i organizacijske usluge povezane s logistikom i organizacijom ulaska na tržišta Srednje i Istočne Europe. To uključuje i organiziranje pomoći pri registraciji poduzeća, pravnih savjeta, podrške pri registriranju patentnih prava za tržište, podrške pri izboru i usmjeravanju ljudskih resursa itd.

Logistika u novim tržišnim uvjetima

U suradnji s CBA poslovnom školom tvrtka Logsys organizirala je 29. lipnja u hotelu Regent Esplanade prvu konferenciju o logistici pod nazivom "Logistika u novim tržišnim uvjetima". Opširnije>>
100 velikih „supply chain“ partnera

100 velikih „supply chain“ partnera je izvještaj na svjetskoj razini. Rezultat je šestomjesečnog glasovanja čitatelja, tijekom kojeg su izdvojeni prodavači i pružatelji usluga čija su tehnološka, logistička, transportna i konzultantska rješenja imala značajan utjecaj na efikasnost njihovih kompanija, brigu o korisnicima i općenito na funkcioniranje lanca snabdijevanja. Opširnije>>
Copyright © LOGSYS - LOGISTICS SYSTEMS Inc. All right reserved