english hrvatski
LOGSYS INTEGRIRANA RJEŠENJA
Skladištenje
Područje djelovanja Logsysa je skladištenje bijele tehnike i potrošačke elektronike u skladištu na području Slobodne zone Luke Rijeka, koje predstavlja glavno distributivno skladište za regiju Srednje i Istočne Europe.
Regionalno skladište omogućava proizvođačima kvalitetnu opskrbu ciljanog tržišta po najpovoljnijim cijenama direktnim dopremanjem robe s Dalekog istoka do Rijeke. Cilj je pokriti tržište koje uključuje zemlje Srednje i Istočne Europe.
Glavna snaga Logsysa je cijena manipulacije i skladištenja, cijena transporta i Slobodna zona Luke Rijeka.

Distribucija i transport
Logsys organizira brodski, željeznički i cestovni transport od Dalekog istoka do krajnje destinacije, te pomoću svojih partnera provodi distribuciju prema željama svojih klijenata. Pomoću kvalitetnih partnera moguća je velika fleksibilnost te je tako Logsys u mogućnosti izaći u susret svim potrebama svojih klijenata.

Uvoz, špedicija i distribucija
Za proizvode namijenjene zemljama Srednje i Istočne Europe Logsys je logistički partner koji osigurava sve potrebne usluge za uvoz, špediciju i distribuciju proizvoda na tržište. Te usluge osigurane su od strane zaposlenika poduzeća ili ovlaštenih partnera. Informatičkim sustavom Logsys osigurava kvalitetne informacije o zalihama, prodaji i distribuciji koje su klijentima dostupne preko Interneta.

Oplemenjivanje
U slučajevima kada je potrebno robu prilagođavati zahtjevima tržišta. Logsys za svoje klijente organizira potrebno oplemenjivanje robe – prilagodbu pojedinim tržištima ili tržišnim potrebama. Npr. lokalizacija proizvoda, stavljanje odgovarajućih deklaracija, uputa i garancija, priprema posebnih ponuda i paketa.

Post-prodajne usluge
Logsys za svoje partnere organizira servisnu mrežu koja korisnicima osigurava kvalitetnu uslugu a klijentima kompletnu povratnu informaciju.

Servisna mreža
Na današnjem konkurentnom tržištu adekvatna podrška korisnicima je ključna, pa su kvalitetan servis, podrška korisniku i povratne informacije o zadovoljstvu i primjedbama korisnika usluge koje su proizvođačima nužne.

Call centar
Logsys za svoje partnere organizira call centar koji je povezan sa servisnom mrežom i osigurava korisnicima kvalitetnu uslugu i kompletnu povratnu informaciju. Zajedno s informacijama skupljenima preko servisne mreže i ostalih post prodajnih aktivnosti pruža klijentima mogućnost adekvatne reakcije na zahtjeve tržišta.

Ostale konzultantske i organizacijske usluge
Logsys za svoje klijente radi projekte cjelovitih rješenja u lancu snabdjevanja i distribucije.
Također osigurava i ostale konzultantske i organizacijske usluge povezane s logistikom i organizacijom ulaska na tržišta Srednje i Istočne Europe. To uključuje i organiziranje pomoći pri registraciji poduzeća, pravnih savjeta, podrške pri registriranju patentnih prava za tržište, podrške pri izboru i usmjeravanju ljudskih resursa itd.

Logistika u novim tržišnim uvjetima

S ciljem približavanja novih trendova tvrtkama na hrvatskom tržištu i na tržištu regije o temi su govorili najpozvaniji autoriteti iz struke.
Ian Brown, svjetski je stručnjak na polju unapređivanja logističkih usluga i distributivnih lanaca. Prošle je godine g. Brown osvojio nagradu "Supply Chain Excellence" za tvrtku CPG Logistic za projekt redizajna lanca distribucije. Upravo je nagrađeni projekt g. Brown predstavio sudionicima konferencije.
Pomoćnik ministra vanjskih poslova Republike Hrvatske g. Petar Turčinović izložio je temu pod nazivom "Hrvatska kao distributivni centar za srednju i istočnu Europu".
G. Marc Luyckx, dekan CBA poslovne škole, višegodišinji savjetnik dvaju predsjednika Europske komisije, predstavio je strategiju distribucije Europske unije.
Razvoj i usmjeravanje menadžmenta logistike usko je povezan s razvojem tehnologije i IT sustava. G. Igor Šangulin iz tvrtke G2R – Gate to reform, precizirao je tu povezanost temom "Kolaborativni poslovni procesi kao platforma upravljanja lancem distribucije".
100 velikih „supply chain“ partnera

100 velikih „supply chain“ partnera je izvještaj na svjetskoj razini. Rezultat je šestomjesečnog glasovanja čitatelja, tijekom kojeg su izdvojeni prodavači i pružatelji usluga čija su tehnološka, logistička, transportna i konzultantska rješenja imala značajan utjecaj na efikasnost njihovih kompanija, brigu o korisnicima i općenito na funkcioniranje lanca snabdijevanja. Opširnije>>
Copyright © LOGSYS - LOGISTICS SYSTEMS Inc. All right reserved